Voor 13:00 uur besteld, vandaag in huis

Onze seizoensbloemen in de lente

·

·

Als de eerste zonnestralen zich aandienen, wilt u natuurlijk kleur in uw tuin en in uw huis. Van bloeiende lentebloemen wordt iedereen vrolijk. Haal het voorjaar in huis met een keuze uit het rijke assortiment vroege bloeiers van Bloemen Bezorgen Rotterdam. Wij zorgen dagelijks voor de levering van verse seizoenbloemen als tulpen, margrietjes, narcissen, anemoon, sneeuwballen en sering. En geven u daarbij een vaasgarantie van zeven dagen.

De lente laat de voorjaarsbloemen spreken

Het voorjaar laat de bloemen spreken. Rode rozen staan enerzijds voor passie en liefde en anderzijds voor jeugd en schoonheid. In de witte kleur tonen ze onschuld en loyaliteit. Het is reden waarom ze veelgebruikt worden in bruidsboeketten. Het is niet voor niets de ꞌkoningin der bloemenꞌ. De tulp is de favoriet van velen en in vele verschillende kleuren verkrijgbaar.

Deze voorjaarsbloem beeldt ook liefde en genegenheid uit. Hoe donkerder de kleur, hoe sterker het gevoel. Als u een liefdesverklaring wilt afgeven of iemand graag mag, is een zwart, geel, roze, rood of oranje tulpenboeket geheid een succes.

Altijd dagverse lentebloemen van de hoogste kwaliteit

Narcissen bloeien in het voorjaar. Ze symboliseren met hun opvallend gele kleur frisheid, vitaliteit en vruchtbaarheid. U krijgt direct een goed humeur, als u een dergelijke mooie bos in handen krijgt. Vrolijke margrietjes stralen natuurlijkheid en goedheid uit, terwijl anemonen een symbool van hoop en verwachting zijn. Deze zijn zeer geschikt om te geven aan dierbaren die u na een tegenslag een hart onder de riem wilt steken. Wilt u een lenteliefde of eerste liefde bekrachtigen? De geurende bloemen van de sering staan voor (huiselijk) geluk.

Ongeacht het soort lentebloemen dat u wilt bestellen en wilt laten bezorgen, u krijgt altijd dagverse bloemen van de hoogste kwaliteit. De voorjaarsbloemen worden door onze medewerkers elke ochtend vers van de bloemenveiling in Aalsmeer gehaald. En vervolgens na bestelling bezorgd in Rotterdam en omgeving.

Wij van Bloemen Bezorgen Rotterdam staat bekend om zijn mooie collectie bloemen per seizoen. Het aanbod lentebloemen brengt kleur in het leven van alledag. Neem snel een kijkje in ons assortiment op onze website en verwen u zelf of een ander met een prachtige bos. Bestellen kan snel en eenvoudig via onze website. Kies uw favoriete voorjaarsbloemen uit, vul het bezorgadres in met eventueel een persoonlijke tekst en reken veilig af met iDEAL of creditcard. Als u vóór 13.00 uur bestelt, bezorgen wij van dinsdag tot en met zaterdag nog dezelfde middag de bloemen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *