Privacy Policy

Jouw privacy is voor ons van cruciaal belang

Bij Bloemen Bezorgen Rotterdam nemen we je privacy zeer serieus. Daarbij hebben we enkele basisprincipes:

  • We denken na over de persoonlijke informatie die we van je vragen en over de persoonlijke informatie die we over je verzamelen voor het uitvoeren van onze diensten.
  • We verkopen jouw gegevens nooit aan derden
  • We bewaren persoonlijke informatie alleen maar wanneer we daarvoor een reden hebben om deze te bewaren.
  • We proberen het je zo eenvoudig mogelijk te maken om te bepalen welke informatie op uw website openbaar wordt gedeeld (of privé wordt gehouden), wordt geïndexeerd door zoekmachines en permanent wordt verwijderd.
  • We streven naar volledige transparantie over hoe we je persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en delen.

Hieronder vind je ons privacybeleid, waarin deze principes zijn verwerkt en verduidelijkt.

Wie zijn wij

Bloemen Bezorgen Rotterdam is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Gegevens juridische entiteit:

Bloemen Bezorgen Rotterdam
Aelbert Cuypstraat 2
1394GE Nederhorst den Berg
KVK 59581441

Jan Pieters is de Functionaris Gegevensbescherming van Bloemen Bezorgen Rotterdam. Hij is te bereiken via mailme@janpieters.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Bloemen Bezorgen Rotterdam verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • NAW gegevens van het factuuradres en bezorgadres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • je e-mailadres als je berichten plaatst op deze website
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld de domeinnaam van andere sites die je raadpleegde om naar onze website te gaan)
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Betalingsgegevens
  • Inloggegevens (wanneer je je wilt aanmelden op onze website)

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via mailme@janpieters.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Bloemen Bezorgen Rotterdam verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Bloemen Bezorgen Rotterdam analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Bloemen Bezorgen Rotterdam volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
  • Bloemen Bezorgen Rotterdam verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Bloemen Bezorgen Rotterdam bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 7 jaar op jouw bestelling gegevens die nodig zijn voor de Belastingdienst. Wij hanteren een bewaartermijn van 50 maanden op statistische gegevens.

Overeenkomsten met gegevensbewerkers

Bloemen Bezorgen Rotterdam deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bloemen Bezorgen Rotterdam blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Bloemen Bezorgen Rotterdam jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Bloemen Bezorgen Rotterdam gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Bloemen Bezorgen Rotterdam gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:
  • Google (Analytics, Doubleclick.net, Youtube, Adwords) (https://www.google.be/intl/nl_be/policies/privacy)
  • Facebook (https://nl-nl.facebook.com/about/basics)

Cookies uitzetten

Wil je liever geen cookies installeren, dan kun je dit in je browser uitzetten. Zie hiervoor de helpfunctie en/of de instellingen van je browser.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Bloemen Bezorgen Rotterdam en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar mailme@janpieters.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Bloemen Bezorgen Rotterdam wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Bloemen Bezorgen Rotterdam neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via mailme@janpieters.nl. Bloemen Bezorgen Rotterdam heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen: [voeg hier eventueel andere maatregelen die je neemt aan toe]

– Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
– TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.
– DKIM, SPF en DMARC zijn drie internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoelt zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.
-DNSSEC is een extra beveiliging (aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam (#company_website) naar het hieraan gekoppelde IP-adres (servernaam); het wordt voorzien van een digitale handtekening. Je kunt die handtekening automatisch laten controleren. Op die manier voorkomen wij dat je omgeleid wordt naar een vals IP-adres.

 

Wijzigingen in het privacybeleid

Hoewel de meeste wijzigingen waarschijnlijk klein zijn, kan Bloemen Bezorgen Rotterdam zijn Privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Bloemen Bezorgen Rotterdam vraagt bezoekers om deze pagina regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen in haar privacybeleid. Als we wijzigingen aanbrengen, brengen we je hiervan op de hoogte door het wijzigingslog hieronder te herzien en in sommige gevallen kunnen we aanvullende kennisgeving verstrekken (zoals door een verklaring toevoegen aan onze startpagina of je een melding sturen via e-mail). Als je de Services blijft gebruiken na elke wijziging in dit Privacybeleid, stemt u in met deze wijziging.