Rouwboeketten Rotterdam

Bloemen horen bij veel speciale momenten in het leven, ook bij het afscheid van een geliefd persoon. Bij deze momenten denken wij graag met u mee om tot bloemwerk op maat te komen, passend bij uw eigen wensen en de persoonlijke voorkeur van de overledene. Wij vertalen uw persoonlijke afscheid in bloemen en bezorgen het rouwboeket in Rotterdam bij het rouwcentrum of aan huis.

Persoonlijke Rouwboeketten met veel zorg en respect door ons samengesteld

Voor zakelijke relaties kunnen we voor u rekening houden met kleuren van bijvoorbeeld een huisstijl, of juist een heel neutraal arrangement. Ook kunnen wij uw arrangement voorzien van een kaart met tekst of een bedrukt lint. Voorzien van uw eigen tekst en passend bij het voor u samengestelde bloemstuk. Bloemen die uw medeleven tonen kunt u natuurlijk ook sturen aan degenen die achterblijven, bijvoorbeeld in de vorm van een sympathie-boeket.

Wij bezorgen bij deze uitvaartcentra, crematoria, kerken en begraafplaatsen in Rotterdam

Wij bezorgen maandag tot en met zaterdag rouwboeketten bij de onderstaande uitvaartcentra, crematoria, kerken en begraafplaatsen in Rotterdam. Staat de gewenste locatie er niet bij, neem dan contact met ons op. Bestel je voor 13.00, dan kunnen we dezelfde dag nog bezorgen.